*Corona sätter såklart gränserna för vad vi i slutänden kan göra men vi planerar med hopp om att Pilgrim's Walk for Future ska kunna genomföras med många deltagare.

Just nu söker vi*

Deltagare

Vill du vandra hela eller delar av vandringen från Vadstena till Glasgow? Skicka in din intresseanmälan till oss så återkommer vi till dig med mer information.

Volontärer

Vi behöver många som vill hjälpa till med allt från att rodda events längs vägen, mat och boende, uppdatera våra sociala medier och plåstra om trötta fötter.


Vill du volontära? Skicka ett e-mail till oss och berätta om dig själv och varför du vill vara volontär. 

Övernattning längs vägen

Just nu letar vi lokaler/platser där vi kan samlas, äta och övernatta längs vandringen. Bor du i närheten av Klosterleden, Franciskusleden, Munkaleden, Nydalaleden eller längs Birgittavägen i Skåne och känner till eller ansvarar för kursgårdar, församlingshem, vandrarhem, scoutgårdar eller en stor lada med höskulle eller något liknande, som kan husera en grupp runt 25-30 personer, tveka inte att kontakta oss!


Ps. Pilgrimer är inte knussliga. Ett golv med plats för 30 liggunderlag en kokplatta och ett dass kan räcka långt.

Mat

Maten längs vägen är en stor del av en pilgrimsupplevelse. Vi vill under vandringen inspireras till att äta hållbart hela vägen från Vadstena till Glasgow. Är du en duktig matlagare som gillar att laga plantbaserad mat, har du en affär och kan förse oss med "zero waste" matkassar, har du en mysig restaurang och vill sponsra Pilgrim's Walk for Future med en måltid, eller har du kanske en gård med underbara råvaror du vill bidra med? Kontakta oss så berättar vi mer.

Seglare med
stora segelbåtar

Vid flera tillfällen längs vägen behöver vi ta oss över stora vatten. Eftersom vi arbetar för att vandringen ska vara så klimatneutral som möjligt behöver vi sköna människor som kan tänka sig att segla oss. Har du en segelbåt med plats för några pilgrimer så får du gärna kontakta oss för mer information.