NY BOK UTE NU!

"Så är det tid att gå. Pilgrimen drar ut från det liv som kommit att betraktas som det normala. Vardagen. Det är som om hon gör sig till främling i världen, samtidigt som hon gör en resa hem till sig själv. Hem till kroppen och grundläggande behov. Hem till sina gränser och sina möjligheter. Hem till sin relation till markerna och till sin djupa längtan."


Så skriver Lena Bergström i inledningen till denna bok som tagits fram till pilgrimsvandringen inför valet 2022. En bok i fickformat för pilgrimen som vandrar för framtiden; för ett hållbart liv och en hållbar planet. Boken innehåller reflektioner utifrån fyra teman: Fred med hav och vatten, fred med skog och mylla, fred med varandra, fred med oss själva och Gud. Dessutom morgon- och kvällsbön för tre dagar, ordning för pilgrimsmässa och tips för hur du kan ordna en egen vandring.


Boken passar för dig som följer oss hemifrån, är med oss på vår vandring eller arrangerar egna vandringar i din egen hemförsamling, förening, krets, arbetslag eller kompisgäng. Beställ boken idag eller ladda ner den som PDF.


PRIS 45 kr + frakt